وبلاگ سیاسی فرهنگی پاتک

نمایندگان قبل از انتخابات بیشتر به سراغ ما میآیند!

    نظر

به گزارش شیرازه رئیس شورای اسلامی استان با اشاره به لزوم همراهی مجلس با شوراها در راستای استفاده از ظرفیت ها و توان بالقوه این بخش، گفت: خاطره خوشی از مجلس هشتم نداریم زیرا این مجلس با شورا همگام نبود و مصوبات خوبی در بخش شوراها نداشت. مظفر مختاری افزود: در طول دوران فعالیت مجلس هشتم یا مصوبات پیرامون شوراها دست و پا شکسته بود یا در آنها از اختیارات شوراها کاسته شده بود.

وی تصریح کرد: امیدواریم در مجلس نهم هما ندیشی، تعامل و تجزیه و تحلیل اصول قانون اساسی پیرامون شوراها از سوی مجلسی ها در دستور کار قرار گیرد تا شوراها روز به روز پویاتر و کوشاتر باشند.

شورا را رقیب خود ندانید!

مختاری خاطرنشان کرد: نقش شوراها در استفاده از امکانات و توانش بالقوه، شناسایی ظرفیت ها و آشنایی نزدیک با مسایل و مشکلات مردم و ارائه راهکارهای خاص غیرقابل انکار است. وی افزود: انتظار ما از دولتی ها نیز این است که شوراییان را رقیب خود ندانند و با آنها همراه و همگام باشند.

بسیاری از طرح های شوراییان در کمیسیون های مجلس ماندگار شد!

رئیس شورای اسلامی استان به نقش نظارتی این شورا بر طرح های عمرانی و عملیاتی شدن مصوبات صورت گرفته در سطح ملی پیرامون استان اشاره کرد و اظهار داشت: شورای اسلامی استان در طول مدت فعالیت خود در این دوره 18 تفاهمن امه با دستگاه های مختلف در راستای بهبود وضعیت مردم در ابعاد مختلف اجتماعی – آموزشی، بهداشتی و امنیتی منعقد نموده و این تفاهمن امه را به صورت طرح به شورای عالی ارسال نموده تا با ارائه به مجلس یا دولت به صورت قانون یا آیینن امه برای سراسر کشور اعمال شود. وی از ظرفیت 8 هزار نفری شوراییان استان و همکاری چشمگیر آنها در عرصه های مختلف سخن گفت و افزود: بسیاری از طرح های شوراییان که در شوراهای فرادست نیز مطرح شد انعکاس رسانها ی نداشت یا در کمیسیون های مجلس ماندگار شد.

شوراها را کارمند دولت می دانند!

مختاری در خصوص این که در استان شوراها از سوی مدیران ارشد استانی مورد توجه قرار می گیرند، گفت: با آمدن مدیریت جدید استان شاهد ایجاد یک آرامش در فضای عمومی فارس هستیم و در حال حاضر ارتباطات خوبی میان شوراییان و مدیریت ارشد استان وجود دارد اما از عملکرد دستگاه ها و زیرمجموعه ها رضایت ندارم. برخی دستگاه های اجرایی حتی در زیرمجموعه وزارت کشور در استان، شوراها را به نوعی کارمند دولت می دانند.

یک شورا در استان در آستانه انحلال است! 

وی در ادامه در خصوص مسایل و مشکلات ایجاد شده از سوی شوراها در بحث انتخاب شهردار در برخی از شهرهای استان نیز گفت: متأسفانه در این روند نحوه گرایش و سیکل کار، سلیقه ها و نگرش ها سهیم بوده و این امر باعث شده در برخی شهرها مشکلاتی در باب انتخاب شهردار داشته باشیم. مختاری افزود: در حال حاضر با توجه به مشکلات ایجاد شده در شورای شهر جویم، این شورا در آستانه انحلال قرار گرفته است.

نمایندگان قبل از انتخابات بیشتر به سراغ ما می آیند

وی بار دیگر به بحث ضرورت ارتباط شوراییان با مجلسی ها پرداخت و گفت: این ارتباط باید دوطرفه باشد، اما در حال حاضر معمولاً مجلسی ها بیشتر قبل از انتخابات به سراغ ما میآ یند تا بعد از آن! ما امیدواریم در این مجلس این حرکت و روند اصلاح و صادقانه شود تا کار شورایی در یک مسیر قانونمند، شفاف و محکم دنبال شود. مختاری ادامه داد: ما اعتقاد داریم مجلس با پشتوانه شوراها میت وانند به بسیاری از اهداف و تحقق آنها برسند زیرا شوراها با بدنه های مختلف اجتماع در ارتباط و تعامل هستند. وی تصریح کرد: ما نیازمند ارتباط با مجلس هستیم و مجلس هم به صورت متقابل به این مسأله نیاز دارد. در این دوره مجلس باید بیشتر از توانش و امکانات شوراییان استفاده کند و در این فضا ارتباطات تنگاتنگی را تعریف نماید.

شوراییان از داشتن گرایش سیاسی منع نشده اند

رئیس شورای اسلامی استان همچنین در خصوص عدم ارائه لیست از سوی شوراها برای معرفی نامزدهای منتخبی که دارای روحیه شورایی هستند، گفت: شورا یک مجموعه فرهنگی – اجتماعی است نه سیاسی!، لذا تکلیفی برای ارائه لیست های انتخاباتی یا ورود مستقیم به مسایل سیاسی ندارد. مختاری گفت: ورود به سیاست سهم مهلکی برای شوراییان است لذا ما توصیه ای برای ورود مستقیم شوراییان به سیاست نداریم اگر چه شوراییان از داشتن گرایش سیاسی منع نشدها ند و میت وانند با سلامت نفس در بحث مشارکت های اجتماعی از جمله انتخابات همگام باشند..

عصر مردم