سفارش تبلیغ
صبا ویژن

وبلاگ سیاسی فرهنگی پاتک

تو دیگر سابقه داری طلبه سیرجانی !!

    نظر

تو دیگر سابقه دار شدی طلبه سیرجانی ، تازگی ها به خودت در آینه نگاه انداخته ای ؟ موهایت جو گندمی شده و صورتت بر افروخته تر از همیشه . آری ، هر چه به لحظه شهادت نزدیک شویم صورت ها باید بر افروخته تر شود . این رسمی است از رسول کربلا و کربلا شهری است در منتهی الیه کوفه !

از یاورانت دیگر هیچ کس نمانده . خودت هستی و خودت . درست مثل روز اولی که از سیرجان خارج شدی . نمی دانم شاید برای ما ؛ خارجی شدی !

از بس که می شنوم تو را می گیرند دلم خون می شود . به خودت رحم نمی کنی به دل ما رحم کن . به خودت رحم نمی کنی به خانواده ات رحم کن .

بگذار اصحاب فتنه بخورند ؛ بگذار تاجران فتنه ببرند . بگذار کوفه و شام دست به دست هم دهند تا عدالت ذبح شود .

بگذار بغض فروخورده هایمان را گلوها نگه داریم . آری " یاوران علی همه دین دارند ؛ که نام دخترانشان دنیاست " . رها کنید ما را در این رنج بی حساب .

نوشته ام را با یک شعر از سید حسن حسینی ؛ به طلبه سیرجانی تقدیم می کنم :

و زمین می گردید

عارفی جان می داد

شاعری می پژمرد

زاهدی غسل جنابت می کرد

و زمین می گردید

به نقل از : http://jamedat.parsiblog.com/


سینمای غرب برای ایران هراسی از زنان ایرانی استفاده می کند

    نظر

 گلشیفته فراهانی که پیشتر خود را در جلو دوربین عریان کرده بود این بار بازیگر فیلم کارگردان ضدایرانی شده است.

 به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»، پروژه سینمای غرب برای مقابله با اندیشه ایرانی اسلامی همچنان ادامه دارد. گلشیفته فراوانی بازیگری که چند سال پیش از ایران به مقصد فرانسه سفر کرد و در آنجا ماندگار شد و به بازیگری پرداخت در آخرین کارش نقش‌آفرین فیلم مرجان ساتراپی شده است که ساخت انیمیشن ضد ایرانی «پرسپولیس» در کارنامه اش دیده می شود.

گلشیفته فراهانی بعد از خروج از ایران در اولین فیلم خود همکار لئوناردو دیکاپریو شد و با زیر پا گذاشتن هویت دینی و ملی خود اقدام به کنار گذاشتن پوشش خود کرد و  در فیلم Body of Lies یا همان پیکره دروغ ها بازی کرد.

بازی در این فیلم باعث شد تحلیل های مختلفی برای این کار گلشیفته بیرون آید که در یکی از عجیب ترین تحلیل ها حسن عباسی گفت با اشاره به فیلم "جایی دیگر" به نویسندگی و کارگردانی مهدی کرم پور و با بازی گلشیفته فراهانی، می گوید: «روزی که داستان فرار گلشیفته به عنوان یک دختر فراری جنوبی (که از راه غیرمشروع باردار شده است) به عنوان یک فیلم اکران شد این پیام هشدار وجود داشت که سناریوی بزرگتری طراحی شده است.»

این استراتژیست در تحلیل فیلم "پیکره دروغین" که در آن لئوناردو دیکاپریو به این بازیگر زن ایرانی ابراز علاقه می کند توضیح داد که "زن نماد سرزمین و عقیده است" و ابراز علاقه یک غربی از بیرون بیمارستان به این فرد ، وانمود کردن علاقه غرب به میهن ایران است.

در آن زمان عباسی هشدار داد که: این فیلم فقط برای جلب اعتماد مخاطب داخلی ساخته شده و به زودی زن ایرانی را به صورت عریان در رختخواب مرد غربی خواهند خواباند!

متأسفانه در آن زمان مدیران و مسئولان فرهنگی منتقدان سینمایی که در نشریات تیتر زدند: "بالاخره دیده شدیم!" اما این حرف عباسی را جدی نگرفتند و پیش بینی عباسی کمتر از دو سال به وقع پیوست و گلشیفته فراهانی برای نشریه فیگارو فرانسه عریان شد و در فیلم "جای اژدها" براحتی دوگاری اسکات بازیگر مرد فیلم  را می بوسد و با لباس خواب در کنار وی در تختخواب هتل می خوابد و صحنه های نیمه برهنه وی با دوگاری اسکات که نقش دوست پسر وی را دارد، سکانس های دیگر فیلم را شکل داده اند.

اما امروز فراهانی در فیلم «خورش آلو و مرغ» به کارگردانی مرجان ساتراپی بازی می کند کارگردانی که سابقه ضدایرانی بودن فیلم هایش به خیلی پیشتر بر می گردد.

ساتراپی در سال 2007 انیمیشن «پرسپولیس» را در فرانسه کارگردانی کرد و به روی پرده برد. این فیلم براساس رشته کتاب های کمیکی به همین نام که اتوبیوگرافی مرجان ساتراپی به حساب می آیند ، ساخته شده است . در این فیلم داستان زندگی دختری به نام مرجان ، از قبل از پیروزی انقلاب تا شروع جنگ و پس از آن تا زمان حال روایت می شود . این فیلم سیاه و سفید است و انقلاب را واقعه ای تلخ در تاریخ ایران معرفی می کند و از دروغ های گل درشت و افسانه هایی که غربی ها درباره انقلاب ایران ساخته اند و خود آن را باور کرده اند، نیز بی نصیب نمانده است. جایی از فیلم عنوان می شود که پاسدار ها بر این باورند که اگر دختر باکره ای کشته شود ، یک راست به بهشت می رود و برای جلوگیری از این اتفاق ، قبل از اعدام ، دختران باکره را مورد تجاوز قرار می دهند . در جایی دیگر نیز از کلید هایی سخن می گوید که به پسران نوجوان در جبهه جنگ داده شده و به آن ها القا می شده که در صورت کشته شدن با این کلید ها پشت درهای بهشت نخواهند ماند. شاید ایجاد این توهم نزد غربی ها ناشی از ترجمه تحت اللفظی « مفاتیح الجنان » و برداشت نادرست از معنی آن است اما بعید به نظر می رسد که خانم ساتراپی نیز از نارسایی ترجمه رنج برده باشند . مرجان – قهرمان فیلم – در زمان جنگ از کشور خارج شده و به اتریش می رود . پس از پایان جنگ به ایران باز می گردد و ازدواج می کند . اما شرایط زندگی در ایران را چنان غیر قابل تحمل می یابد که از همسر خود جدا شده و دوباره از ایران خارج می شود .

ساتراپی بخاطر ساخت انیمیشن ضد ایرانی «پرسپولیس» برنده جایزه ویژه هیات داوران جشنواره فیلم کن شد و در 80امین مراسم اسکار به عنوان نماینده فرانسه حضور یافت.

ساتراپی که اندیشه های همجنس گرایی و پورنو گرافی در آثارش هویداست و از نوادگان ناصرالدین شاه قاجار محسوب می شود؛ همان کسی است که در وقایع پس از انتخابات 88 ، به همراه محسن مخلملباف خود را نماینده مردم ایران خوانده و با حضور در نشست رسمی پارلمان اروپا در بروکسل ، خواستار حمایت از جریان فتنه 88 شد .

ساتراپی در فیلم "خورش آلو و مرغ" که ساتراپی به همراه "آنرد هپرنوند" آن را کارگردانی کرده داستان یک موسیقی دان  ایرانی به نام ناصر علی خان به تصویر کشیده شده که پس از شکسته شدن سازش تصمیم می‌گیرد بمیرد و در هشت روز باقی مانده زندگیش وجوه مختلف زندگی وی روایت می شود.

در این فیم که در دهه 30 و 40 شمسی در تهران می گذرد، از زندگی ایرانی غیرواقعی و ضدمذهب تصویر شده است. در این فیلم بر خلاف واقع، هیچ کدام از شخصیت ها از مشترکات فرهنگ ایرانی بهره ای ندارند و همسان زنان غربی لباس می پوشند.

در صحنه‌هایی از فیلم با نمایش کاریکاتورگونه انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی مهاجرت افراد تحصیلکرده به خارج از کشور و به ویژه آمریکا رویدادی گریزناپذیر معرفی می‌شود.

پروژه سینمای غرب برای مقابله با اندیشه ایرانی اسلامی که از ابتدای تاریخ سینما آغاز شده در این چند سال گذشته بسیار مشهود گشته است و فیلم هایی همچون «پرسپولیس»؛ «شرایط»، «خورش آلو و مرغ» و امثالهم تنها گوشه ای از این هجمه هستند. "گلشیفته فراهانی" نیز در صحنه‌هایی غیراخلاقی از فیلم "خورش آلو و مرغ" خودنمایی می کند که این نشان از طراحی این کارگردان در این فیلم برای تحقیر فرهنگ ایرانی در سینمای غرب دارد و این یک پروژه‌ کاملا برنامه ریزی شده بوده است.

این فیلم که درجشنواره برلین نیز حضور یافته، از هفته آینده نمایش سراسری خود را در سینماهای آمریکا آغاز می کند.


عاقبت هدی آقا سلطان!!

    نظر

امروز که در سایت ها پرسه می زدم ، خبری که توجه ام را جلب کرد خبر هدی "خانم" سلطان بود و یادداشتکش . انگار دوباره سر از سطل زباله درآورده بود و در قلیان کشیدن های شبانه اش حرفی زده بود .

عکسی خطاب به یک "خانم"که فقط از دریچه بی بی سی جهان را نگاه می کند . مواظب خودت باش عروسک زشت !!! البته نگرانم که قیامت این سگ جلویم را بگیرد و بگوید چرا مرا با هدا آقا سلطان مقایسه کردی!؟




پرسش و پاسخ با ریاست قوه قضا

    نظر

آیت‌الله صادق آملی لاریجانی رئیس قوه‌قضاییه که برای نشست پرسش و پاسخ به دانشگاه شریف آمد و در ابتدای ورودش به مقام شامخ شهدای گمنام این دانشگاه ادای احترام کرد.

نقد لازمه هر جامعه‌ای است/ مسئولان خود را مبرا از نقد ندانند

  آیت الله صادق آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه بعد از ظهر دیروز با حضور در دانشگاه شریف در سیزدهمین نشست اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل شرکت کرد.

وی در بخش اول سخنان خود با اشاره به این مطلب که آن زمانی که اصلاحات و جریان روشنفکری شلوغ‌کاری می‌کردند بنده در دانشگاه‌ها حاضر می‌شدم تا با قشر جوان صحبت کنم، گفت: من روند حضور در میان دانشجویان را روند صحیحی می‌دانم و این کار را به نفع کشور می‌دانم.

وی افزود: همه ما در مسیر انقلاب و ولایت حرکت می‌کنیم اما ممکن است در این مسیر اختلاف سلیقه داشته باشیم اما همه ما در یک مسیر روشن قدم برمی‌داریم و باید توجه داشته باشیم اختلاف سلیقه به اختلاف مسیر منتهی نشود.

نثار گل بر مزار شهدا توسط آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه در دانشگاه صنعتی شریف

آملی لاریجانی با اشاره به این مطلب که دانشگاه‌ها بستر پیشرفت کشور هستند زیرا هم فضایی علمی در آنها وجود دارد و هم فضایی سیاسی، گفت: در برخی کشورها نظیر انگلیس شاهد آن هستیم که در دانشگاه‌هایشان جلسات منظم مباحث سیاسی وجود دارد و بعضاً شرکت‌کنندگان در همین جلسات کسانی می‌شوند که دولت و بدنه حکومت را می‌سازند.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به این مطلب که دانشجویی زمانی با نشاط باید قلمداد شود، گفت: در کنار این نشاط باید فضای نقادی شکل بگیرد و البته باید به این نکته توجه داشت که هیچ گاه هیچ کدام از مسئولین نباید خود را فراتر از نقد شدن بپندارند و خود را مبرا از نقد ندانند.

آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه هنگام ورود به محل برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان

وی گفت: نقد موجب پیشرفت خواهد شد البته به این نکته توجه داشته باشید که نقدی دارای چنین ویژگی است که بر حسب موازین درست صورت پذیرد.

آملی لاریجانی خطاب به جمشیدی دبیر کل اتحادیه دانشجویان مستقل گفت: متأسفانه شما در محضر مقام معظم رهبری از بنده گلایه‌ای کردید و گفتید که رئیس قوه قضائیه بهتر بود به جای ایراد گرفتن از وبلاگ‌ها یک بار در جمع دانشجویان حاضر می‌شدند که این مطلب امری اشتباه و غیرقابل قبول است.

وی گفت: اولا قیاس مع‌الفارقی انجام شد میان خواندن وبلاگ و حضور در جمع دانشجویان و در ثانی اصل این حرف هم درست نبود. ما اگر قرار باشد یک بار در جمع شما حاضر باشیم باید یک نصف روز خود را خالی کنیم در حالی که رئیس قوه قضائیه به شدت درگیر مسائل کاری خود است.

جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف با رئیس قوه قضائیه

آملی لاریجانی با اشاره به این مطلب که دستگاه قضایی تفاوت فاحشی با سایر دستگاه‌های اجرایی دارد و عزل و نصب‌های انجام شده در آن مانند عزل و نصب‌ها در دولت نیست، گفت: در دستگاه قضایی چیزی به اسم استقلال قاضی وجود دارد.

وی افزود: بسیاری از موارد پیش آمده که من رأی صادر شده از سوی یک قاضی را نمی‌پسندیدم اما از آنجا  که استقلال قاضی در دستگاه قضایی حرف اول را می‌زند در امور مداخله نکردم.

آملی لاریجانی تصریح کرد: متأسفانه ما در دستگاه قضایی با کمبود قاضی مواجه هستیم و همین امر باعث شده که دستگاه قضایی دچار اطاله دادرسی شود.

وی تصریح کرد: ما خودمان قبول داریم که در دستگاه قضایی ایراداتی وجود دارد اما همه این ایرادات به کمبودها و نیازهای دستگاه قضایی مربوط می‌شود.

آملی لاریجانی با اشاره به این مطلب که ما از صدا و سیما گلایه داریم گفت: من هدفم این نیست که صدا و سیما شخص آملی لاریجانی را بزرگ کرده و او را نشان دهد من هدفم این است که صدا و سیما جایگاه قوه قضاییه را حفظ کرده و این جایگاه را به مردم نشان دهد.

وی به مکانیزم جذب قضات در دستگاه قضایی اشاره کرد و گفت: بر اساس برنامه پنجم توسعه می‌توانیم 4 هزار قاضی جذب کنیم که تاکنون فراخوان دو دوره جذب آن صادر شده و عن‌قریب فراخوان دوره سوم نیز صادر خواهد شد.

آملی لاریجانی به گسترش فناوری‌های IT اشاره کرد و گفت: خوشبختانه در دستگاه قضایی رشد این فناوری‌ها باعث شده تا به صورت آنلاین فرآیندی که بر روی پرونده‌ها در محاکم صورت می‌گیرد را رصد کنیم.

رئیس قوه قضائیه به موضوع پیشگیری از وقوع جرم اشاره کرد و گفت: متأسفانه این مطلب در طول سالهای قبل مورد غفلت قرار گرفته و هنوز نتوانسته‌ایم بعد از 34 سال یک قانون برای پیشگیری از وقوع جرم تصویب کنیم.

وی به مبارزه با فساد اقتصادی در دوره جدید ریاست دستگاه قضایی اشاره کرد و گفت: تلاش کردیم تا تأکیدات رهبر معظم انقلاب و سخنان بنیانگذار کبیر انقلاب را جامع عمل بپوشانیم.

وی افزود: همانطور که رهبر انقلاب گفتند به محض اینکه مبارزه با فساد به صورت جدی شروع شود فریاد‌ها از هر سمت بلند می‌شود البته ما قصد نداریم عقب‌نشینی کنیم و تا آخرین لحظه با فساد مبارزه خواهیم کرد.

آملی لاریجانی همچنین به مفاسد اجتماعی و فرهنگی اشاره کرد و گفت: زیبنده یک کشور اسلامی مانند کشور ما نیست که جرائمی مانند سرقت مسلحانه، قاچاق و نظایر آنها در آن وجود داشته باشد و ما تلاش کردیم تا با رسیدگی سریع و قاطع به این پرونده‌ها از تعداد آنها کم کنیم که خوشبختانه بر اساس اعلام پلیس 15 درصد کاهش وقوع داشته‌ایم.

وی افزود: به طور قطع داشتن دستگاه قضایی مقتدر به نفع کشور است و باید توجه داشته باشیم که این اقتدار در کنار عدالت مفید خواهد بود.

سخنرانی آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان در دانشگاه صنعتی شریف
دفاع آملی لاریجانی از برخورد قضایی با رسانه‌های هتاک و بداخلاق

خبرگزاری فارس:آیت الله آملی لاریجانی در جلسه پرسش و پاسخ با دانشجویان از برخورد دستگاه قضا با رسانه‌های هتاک و بداخلاق دفاع کرد.

آیت الله صادق آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه در سیزدهمین نشست سالانه اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور که دو روز پیش در دانشگاه صنعتی شریف آغاز شده است حضور پیدا کرد.

سخنرانی آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان در دانشگاه صنعتی شریف

رئیس دستگاه قضا در خصوص برخورد با رسانه‌ها و وبلاگ‌ها گفت: «من دفاع نمی‌کنم از اینکه هر برخوردی که صورت گرفته صحیح است و شاید برخی از آنها هم اشتباه بوده است اما باید بپذیرید که گاهی حرف‌های مهمی در رسانه‌ها و وبلاگ‌ها گفته می‌شود و ما نقش رسانه‌ها را انکار نمی‌کنیم اما اگر بخواهد رسانه ما مانند رسانه‌های غربی جایی برای تخریب افراد باشد آن را نمی‌پذیریم»

آملی لاریجانی با ذکر مصداقی در خصوص این نوع اهانت‌ها گفت: برخی از سایت‌ها خودشان را حامی دولت می‌دانند اما قبل از انتخابات مجلس در گوشه‌ای از سایت تصویری از صحن علنی مجلس را گذاشته بودند و روی آن نوشته بودند که 285 گوسفند زنده خریداریم که اینها اسنادش موجود است و آقای جعفری دادستان تهران در اینجا حضور دارند هر کس اذیت کند همین جا می‌برندش! (خنده دانشجویان )  

رئیس دستگاه قضا اظهار داشت: این کارها به دشمن کمک می کند و کار این رسانه‌ها باعث ضرر رساندن به دولت است. آیا ما حق داریم به عنوان یک رسانه این چنین حرف‌های خلافی را مطرح کنیم.

 در بخش دیگری از این برنامه دانشجویان به پرسش و پاسخ با رئیس دستگاه قضا پرداختند.

جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف با رئیس قوه قضائیه
سخنرانی آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان در دانشگاه صنعتی شریف

یکی از دانشجویان گفت: ما منکر برخورد با بی ادبی‌ها نیستیم اما سؤال این است که چرا کسی که نظام اسلامی را با نظام شاهنشاهی به صورت موهنی مقایسه و در رسانه و مطبوعات آن را منتشر کرد مورد هیچ برخوردی قرار نگرفت و البته هفته گذشته نیز شاهد اهانت یه آیت الله مصباح بودیم که باز هم با اهانت کنندگان و رسانه‌های منتشر کننده آن هیچ برخوردی به عمل نیامد.

آملی لاریجانی در پاسخ با تعریف از شخصیت ویژه علمی و مذهبی آیت الله مصباح گفت: در این خصوص و در جایگاه بالای آیت الله مصباح نمی‌توانیم ادعا کنیم که امثال ایشان را زیاد داریم اما اگر اهانت به غیر از مقامات نظام باشد برای رسیدگی به آن نیاز به شاکی دارد. البته در آن مورد که به نظام توهین شده است شخصا رسیدگی خواهم کرد.

دانشجوی دیگری در خصوص برخورد دستگاه قضاء با سران فتنه پرسید که آملی لاریجانی پاسخ داد: قوه قضائیه در فتنه بسیار خوب عمل کرد و هیچ کس نمی‌تواند ادعا کند که ما برخوردی نکرده‌ایم، ما اکنون لیست بلند بالایی از فحاشی اصلاح طلبان از دستگاه قضاء را به خاطر برخورد با عاملین فتنه 88 به دنبال خود داریم اما این را هم بدانید برخی از مسئولین ما نامه به رهبری نوشتند که در خصوص عفو سران فتنه اقدام شود.

وی افزود: البته برخی از عوامل فتنه مرتکب اشتباه شده بودند و برخی هم بر اساس حکم قضات ما متنبه شدند که کتبا این را نوشتند و البته عملکردشان اصلا قابل قیاس با سران فتنه نبود و ما آنها را به رهبری معرفی کردیم که عده‌ی زیادی از آنها مورد عفو قرار گرفتند.

یکی دیگر از سؤالهای دانشجویان به مسئله رسیدگی به شکایت مردم در دادسراها مرتبط بود که رئیس قوه قضائیه پاسخ داد: دادسراها جبهه مقدم دستگاه قضا در زمینه امور کیفری هستند البته مدعی این نیستم که اشکالی در آنها وجود ندارد اما به خصوص قوه قضائیه نظارت‌ها را بسیار بیشتر کرده است ما قاضی کم داریم و نمی‌توانیم که قاضی وارد کنیم! ما فراخوان کرده‌ایم که در حال جذب قاضی هستیم که البته گزینش‌های مخصوصی نیز از آنها به عمل می‌آید.

توضیحات لاریجانی درباره پرونده برادرش، خروج برخی از محکومان و پرونده مرتضوی

رئیس قوه قضائیه توضیحاتی درباره پرونده قضایی برادرش، خروج از کشور برخی از محکومان و همچنین رسیدگی به پرونده سعید مرتضوی توضیحاتی ارائه کرد.

  آیت‌اله صادق آملی لاریجانی در ادامه نشست خود با دانشجویان در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان که از وی درباره تخلفات قضات پرسیده بود گفت: دادسرای انتظامی قضات مسئول رسیدگی به تخلفات قضات است.

وی افزود: اگر کسی از تخلف یک قاضی سندی در اختیار دارد به طور قطع دادسرای انتظامی قضات رسیدگی خواهد کرد و در صورت آنکه رسیدگی نشد شما مدارک را به من ارائه دهید تا من بررسی کنم.

یکی از دانشجویان خطاب به رئیس قوه قضائیه گفت: برخی از افرادی که در فتنه سال 88 حضوری فعال داشتند حتی پس از محکومیتشان شاهد آن بودیم که به المپیک لندن رفتند و برگشتند آیا بهتر نبود با این افراد برخورد جدی‌تر می‌شد.

رئیس دستگاه قضا گفت: ما یک رویه‌ای در دستگاه قضا داریم و مطمئن باشید از آن قضیه که همانا اجرای صحیح قانون است دست بر نخواهیم داشت.

لاریجانی گفت: مطمئن باشید احکامی که قطعی شده است حتماً اجرا خواهد شد و در اجرای آن کوتاهی صورت نخواهد گرفت.

اهداء لوح انجمن دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف به آیت الله آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه

یکی از دانشجویان از لاریجانی درباره پرونده فساد 3 هزار میلیاردی پرسید که لاریجانی گفت: اینکه شما می‌گویید حکم این افراد قطعی است خلاف واقع است ما حکم بدوی و قطعی داریم که در حال حاضر فقط حکم بدوی برای متهمان صادر شده است.

آملی لاریجانی گفت: مقام معظم رهبری بارها در جلسات متعدد به ما درباره برده شدن نام افراد پیش از قطعی شدن احکام تذکر دادند حتی ایشان یک بار نسبت به احکام قطعی هم نظرشان این بود که نباید اسم افراد به راحتی برده شود.

رئیس قوه قضائیه گفت: مقام معظم رهبری یکبار در لفافه نیز به ما گفتند که درست نیست حتی بعد از قطعی شدن احکام از محکومان نام برده شود چرا که خانواده این افراد بعدا دچار مشکل خواهند شد.

یکی از دانشجویان از رئیس قوه قضائیه درباره رسیدگی به برخی از شکایت‌های دولت پرسید که لاریجانی پاسخ داد: ما بسیاری از پرونده‌هایی که دولت شکایت کرده و حتی آنهایی که دولت شکایت نکرده را هم توسط دادستانی مورد رسیدگی قرار داده‌ایم.

دانشجویی که خود را در حال تحصیل علم حقوق معرفی کرد خطاب به لاریجانی گفت: سرانجام لایحه قانون مجازات اسلامی چه شد؟

لاریجانی گفت: این لایحه در پایان سال 90 تصویب شد و در مسیر ابلاغ قرار گرفت اما متاسفانه ایرادی از سوی شورای نگهبان گرفته شد که بدین ترتیب مجدد قرار شد تا لایحه در شورای نگهبان بررسی شود.

این دانشجو در ادامه سؤالش به مسئله بدحجابی و برخی مسائل و مشکلات فرهنگی در سطح جامعه اشاره کرد که لاریجانی گفت: من هم با شما موافقم که در کشوری که قانون آن بر مبنای قرآن و سنت نوشته شده است نباید شاهد چنین مسائل و مشکلاتی باشیم.

وی گفت: البته بخشی از این موضوع به دستگاه قضایی مربوط می‌شود و بخش دیگر آن نیازمند یک بنیان فرهنگی است.

وی گفت: این درست نیست که بنده به عنوان رئیس قوه قضائیه بگویم که باید با بدحجابی و برخی معضلات این چنینی برخورد شود آنگاه از سوی دیگر رئیس جمهور بیاید و بگوید چرا اینگونه برخورد می‌کنید.

وی افزود: من از شما دانشجویان تقاضا دارم در جلسات خود با مسئولان سایر نهادها همین توصیه بحقتان را از آنها مطالبه کنید یا به نظر من حوزه، دانشگاه و به طور خاص همه دستگاه‌ها در حوزه حجاب مسئولیت دارند.

رئیس قوه قضائیه درباره اینکه آیا مبالغ اختلاس شده در پرونده فساد سه هزار میلیارد تومانی به بیت‌المال باز خواهد گشت یا خیر گفت: بله مطمئن باشید تمام این مبالغ به بیت‌المال بر می‌گردد.

یکی از دانشجویان خطاب به صادق آملی لاریجانی گفت: برخی از افراد کاری کرده‌اند که در دانشگاه شریف امتحانات ده هزار دانشجو یک ماه به تعویق افتاد و این موضوع باعث شد که مشکلات بسیاری برای دانشجویان و حتی اساتید آنها ایجاد شود

لاریجانی به این دانشجو گفت: متاسفانه دستگاه قضا امکان ورود به همه پرونده‌ها را ندارد مضافاً بر اینکه برخی از اینها تخلفاتی است که در قانون برای آن تعریف جرم نشده است و شما استحضار دارید که چیزی که جرم نباشد امکان رسیدگی به آن وجود نخواهد داشت.

یکی از دانشجویان درباره سرنوشت سعید مرتضوی پرسید که رئیس قوه قضائیه گفت: در بخشی از پرونده دفاعیات این فرد اخذ شده و پرونده آماده ارسال به دادگاه است اما بخش دیگری درخواست اعمال ماده 18 داشتند که در حال بررسی است.

یکی از دانشجویان به نمایندگی از سایر اعضا درباره سرنوشت پرونده محمد‌جواد لاریجانی پرسید که رئیس قوه قضائیه گفت: قبل از اینکه این پرونده رسانه‌ای شود رئیس دادگستری استان تهران را احضار کردم و به او گفتم مدیون خواهی بود اگر به خاطر نسبت من با این فرد مراعات او را بکنی.

وی افزود: به ایشان گفتم بینی و بین‌الله آنچه حق است را مورد رسیدگی قرار دهید هر چند این موضوع به نوعی سیاسی کاری شده است زیرا ما سالانه 500هزار پرونده مربوط به اختلاف میان جهاد و منابع طبیعی داریم که حالا یکی از آنها به خاطر نسبت صاحب پرونده با من بزرگ شده است.

وی افزود: امیدوارم هر چه زودتر به این پرونده رسیدگی شود و آنگاه من اگر زنده باشم حکم این پرونده را اجرا خواهم کرد.

یکی از دانشجویان به لاریجانی گفت: قریب 9 ماه دیگر انتخابات ریاست جمهوری است آیا به نفع برادرتان تبلیغات خواهید کرد.

آملی لاریجانی گفت: من آدمی نیستم که پرچم کسی را به دست بگیرم هر چند که برادر من از متدینین است.

جعفری دولت آبادی دادستان عمومی و انقلاب تهران در جمع خبرنگاران

وی افزود: متاسفانه آن زمان که اصلاح‌طلبان شلنگ می‌انداختند برادر من در مقابل همه آنها ایستاد اما امروز از او به عنوان ساکت فتنه نام می‌برند.

رئیس قوه قضاییه گفت: در زمان انتخابات مجلس در مساجد شهر قم خبر از خانه‌های چند هزار متری ساخته شده توسط برادرم می‌دادند تا چهره او را تخریب کنند در حالی که برادرم گفت بروید اگر چیزی پیدا کردید برای خودتان.

آملی لاریجانی گفت: آن زمان که از سوی مقام معظم رهبری به من پیشنهاد شد تا ریاست قوه قضائیه را به عهده بگیرم به ایشان گفتم خوب نیست دو برادر رئیس دو قوه باشند اما ایشان برای من نمونه‌های تاریخی مثال زدند و به این ترتیب من قبول کردم.

یکی از دانشجویان درباره وقف دانشگاه آزاد و همچنین مباحث مربوطه پرسید که آملی لاریجانی گفت: من هم با وقف دانشگاه آزاد مخالف بودم و همان زمان هم نامه‌ای شامل دلایل مخالفتم به مقام معظم رهبری دادم.

وی گفت: هر چند که به نظر من توهین به مجلس صحیح نیست شاید یک نماینده اشتباه کند اما اینکه بخواهیم به تقدس مجلس توهین کنیم به نظرم صحیح نیست.

لاریجانی زمانی که از وی درباره سرنوشت پرونده آقای م.ر پرسیده شد گفت: شما اشتباه کردید که از این فرد اسم بردید وقتی اسم برده می‌شود دیگر نمی‌توان به مسائل پاسخ داد زیرا براساس قانون ما منع داریم.

یکی از دانشجویان خطاب به رئیس قوه قضائیه گفت: آقای پورمحمدی دیروز عنوان کردند که پرونده م. ر تکمیل شده اما در مرحله دادگاه متوقف شده است.

لاریجانی گفت: من نمی‌دانم ایشان دقیقا چه چیزی گفته است اما اگر ایشان هم نام برده‌اند و مطلبی گفته‌اند اشتباه کرده‌اند به این دلیل که همه پرونده در سازمان بازرسی تهیه نشده است.

لاریجانی در آخرین بخش از سخنان خود دانشجویان را به قرائت سوره یاسین و همچنین تدبر در قرآن نصیحت کرد و گفت: دوست داشتم سؤالات شما فراتر از بحث‌های مربوط به قوه قضائیه می‌بود اما اینگونه نشد امیدوارم در جلسات بعدی این فرصت ایجاد شود.


ما میراث فرهنگی مان را تبدیل به زباله می کنیم

    نظر

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری دانشجو، وحید جلیلی شب گذشته در جمع دانشجویان دانشگاه فردوسی با بیان اینکه عمدتا وقتی صحبت از روزنامه نگاری و کار رسانه ای انقلابی می شود، تنها روزنامه نگاری سیاسی به ذهن می آید، تصریح کرد: بعضی تشکل های ارزشی اردو برگزار می کنند و آموزش می دهند تا کسانی که تربیت می کنند در نهایت تیتر سیاسی بزنند، البته در روزنامه نگاری سیاسی هم کمبودهایی داریم، نیاز به جذب و افزایش کمی نیرو هست، اما بعضی از حوزه های دیگر وجود دارند که هیچ کس به فکر پرکردن خلاء های آن نیست.   وی با بیان اینکه از قرار معلوم کسی هم دنبال این نیست که تنگه های خالی احد و سنگرهای بی نیرو را ببیند، افزود: در عین اینکه طی 20 سال از تهاجم فرهنگی و جنگ نرم دشمن صحبت کردیم؛ اما وقتی به عرصه رسانه های انقلابی می رسیم، فرهنگ به تعبیر رهبر انقلاب مظلوم است.


  فرهنگ در صدا وسیما و خبرگزاری ها جایگاه ندارد   مدیر مسئول نشریه راه با بیان اینکه مظلومیت یعنی چیزی که در آن عدالت رعایت نمی شود، گفت: عدل یعنی هرچیزی جای مناسب خود را داشته باشد، فرهنگ در صدا وسیما، سایت های اینترنتی، خبرگزاری ها و نشریات دانشجویی شان و جایگاهی ندارد.   جلیلی با مقایسه رسانه هایی همچون کیهان و رجا با سایر رسانه های جبهه مقابل انقلاب، بیان داشت: وقتی مقایسه می کنیم، یکی از شاخص ها و تمایزهای آشکار فرهنگ است؛ برای رسانه حزب اللهی فرهنگ موضوعیت ندارد به طوری که در کیهان تیتر یک فرهنگی پبدا نمی کنید یا در روزنامه ایران که چندین سال در دست حزب اللهی بوده هم کم پیدا می شود.  

حسن رحیم پور ازغدی یک بار هم تیتر یک کیهان نشده است   وی با بیان اینکه اگر فلان هنرپیشه در دربند دیزی بخورد، تیتر یک روزنامه شرق می شود؛ اما یک بار هم حسن رحیم پور ازغدی تیتر یک روزنامه کیهان نمی شود، تصریح کرد: ژورنالیسم عرصه عینیات و جزئیات است، اگر مثالی می زنم برای همین است، همین جمعی که شما هستید اگر به جبهه رسانه انقلاب اضافه شوید، تحولات بزرگی رخ می دهد؛ اما اگر در فضای استراتژی غلط تهدید و دشمن محور باشید، چیزی در نمی آید.   فرهنگ در فضای رسانه برای حزب اللهی ها موضوعیت ندارد   مدیر مسئول نشریه راه بهترین مهارت ها همراه با استراتژی غلط را کارآمد ندانست و گفت: فرهنگ در فضای رسانه ای ما برای حزب اللهی ها موضعیت ندارد، به طور نمونه سال گذشته رهبر انفلاب در دیدار مسئولان برگزاری کنگره سرداران شهید خراسان وقتی در مورد شهادت صحبت می کند از موید، شاعر خراسانی به عنوان یکی از کسانی که به وسیله شعرشان، فضا را برای رزمندگان آماده می کردند یاد و همان جا گریه می کنند.   جلیلی با بیان اینکه رهبر انقلاب در دیدار با شعرا نیز از وی یاد می کنند، ادامه داد: در همین مشهد یک برنامه مفصل برای تقدیر از این شاعر خراسانی حماسی سرا برگزار کردیم، خیلی پیگیری شد که خبر مراسم در جائی درج شود؛ اما صدا وسیما یک فریم هم اختصاص نداد، بقیه رسانه ها هم گفتند خبرش را بفرستید شاید کار کردیم.  

وی با اشاره به یک نمونه دیگر از بی توجهی رسانه های ارزشی به موضوع فرهنگ و با بیان اینکه ماه پیش یک جشنواره با عنوان موسیقی ضد آمریکایی طبس برگزار کردیم که در آن از احمدعلی راغب که سرود شهید مطهری را ساخت، تجلیل شد، گفت: صدا وسیما یک فریم هم پخش نکرد، مطبوعات ارزشی هم به فکرشان خطور نکرد که این موضوع می تواند تیتر یک باشد، حتی تیتر حوادث هم نشد!   این نویسنده انقلابی افزود: در رسانه های کشور انواع و اقسام چهره های هنرمندی یاقت می شود که از مربوط به دهه 30 یا 40 اند و وقتی در تلویزیون می آیند آه می کشند که انگار چه خبر بوده است، بعضی از زباله ها میراث فرهنگی درست می کنند و ما میراث فرهنگی مان را تبدیل به زباله می کنیم.   جلیلی با اشاره به همزمانی تجلیل از احمد علی راغب و فوت مرحوم سمندریان تصریح کرد: صد برابر از این مراسم تجلیل، مرگ سمندریان در بوق شد طوری که صدا وسیما ده کلیپ برای آن ساخت و خبرگزاری ها پوشش دادند.  

وی خطاب به دانشجویان بیان داشت: احتمالا شما هم در آینده در این رسانه ها غرق می شوید و در فضای سیاست زده رسانه های ارزشی تمام دغدغه تان می شود اینکه چند تا خبر سیاسی را جابه جا کنید و جنجال راه بیاندازید؛ بعد ما باید دنبالتان بدویم که تو رو خدا این خبر راغب یا موید را کار کنید.   هنر به عنوان بخشی از فرهنگ مظلوم است   مدیر مسئول نشریه راه در ادامه سخنانش با بیان اینکه چند سال پیش مجموعه صحبت های رهبری را در مورد هنر جمع آوری کرده ام، افزود: هنر به عنوان بخشی از فرهنگ، مظلوم است؛ رهبری می گویند انقلاب تنها در صورتی ماندگار می شود که به صورت هنر صادر شود، هنر به معنای ماهو جایگزین ندارد؛ هرچند اقتصاد، آموزش و سیاست را درست کنیم؛ اما شرط لازم هنر است.   جلیلی ادامه داد: بدون هنر جبهه های دیگر هم شکست می خورند، هنر از منظر رهبری سه جنبه دارد؛ گسترش کمی، ارتقاء کیفی و جهت گیری ارزشی.   وی در خصوص اینکه چرا باید هنر از نظر کمی گسترش پیدا کند، بیان داشت: هنر، مطلوبیت ذاتی دارد؛ رهبر انقلاب می فرمایند «کسی که از تئاتر، نقاشی و شعر چیز نفهمد، راه های معرفت بر روی او بسته است».   مدیر مسئول نشریه راه با بیان اینکه یک عده نگاه شان این است که ملت هرچه کمتر با هنر مانوس باشند، بهتر است، گفت: نگاه رهبر انقلاب و امام این نیست، آحاد جامعه جمهوری اسلامی موظف هستند که فضای رسیدن به این رزق معنوی را همچون نان و آب ایجاد کنند.  

جلیلی با بیان اینکه وقتی حکومت اسلامی تشکیل می شود، اقتضای آن انجام کارهای بزرگ است و الزام کارهای بزرگ، بسترسازی فرهنگی است، تصریح کرد: یکی از مهم ترین مشخصه های عدالت در نگاه دینی انجام آن در بستر فرهنگی است، عدالت دینی بر خلاف کمونیست یعنی از پایین به بالا؛ در پیشرفت هم همین هست، در غرب به معنای اباهه است اما در اسلام، بستر آن کار فرهنگی است.   وی با تاکید بر این مهم که حکومت دینی باید لاجرم جریان سازی فرهنگی هم داشته باشد و یکی از بهترین ابزارهای آن هنر است، افزود: بر خلاف نظر روشنفکران یکی از ویژگی های هنر، به همه آحاد مردم رسیدن است.  

این روزنامه نگار انقلابی با بیان اینکه مرگ بر آمریکا تنها مربوط به دولت آمریکا نیست؛ بلکه یک طرف آن جبهه اقتصادی و یک طرف دیگر آن هالییود است، خاطرنشان کرد: امکانات در عرصه تولید هنری را باید بالا برد و مطابق با اولویت ها کار را پیش برد.   گنجینه های معنوی عظیم انقلاب برای هنر   جلیلی در خصوص یکی دیگر از دلایل توسعه کمی هنر با بیان اینکه انقلاب گنجینه های عظیم معنوی دارد که می تواند در هنر استفاده شود، گفت: اگر تاریخ بعد از انقلاب را رصد کنید، از لحاظ مایه برای کار هنری بی نظیر است؛ وجود ده ها هزار شهید بی نظیر است که هنر می تواند از آن ها بهره مند شود.   وی در خصوص لزوم توسعه کیفی هنر بیان داشت: باید قالب و محتوای کنار هم باشند، مضمون فاخر، قالب فاخر هم می خواهد؛ نباید در حالی که جبهه مقابل از جهت کیفی مقابله می کند ما کم بیاوریم، نمی شود آن ها فعال ترین و بهترین کارگردان ها را داشته باشند اما ما نه؛ اگر هنرمند و اثر فاخر نداشته باشیم دچار آسیب می شویم.  

مدیر مسئول نشریه راه ادامه داد: رهبری می فرمایند آن جا که قله داشتیم خیالمان راحت است؛ چرا که این قله خودش دامنه را ایجاد می کند و گرنه یا راه را گم می کنیم یا جذب قله های دیگران می شویم.   جلیلی در خصوص جهت گیری ارزشی گفت: جهت گیری ارزشی در هنر دو معنا دارد، یک آثار و دیگری جریان هنری؛ آثار و هنرمند باید ارزشی باشند.   بدیهیات شرع باید در هنر رعایت شود   وی با بیان اینکه در جهت گیری ارزشی باید نکات مهمی رعایت شود، تصریح کرد: بدیهیات شرع باید در هنر رعایت شود، اینکه مثل صدا وسیما بخش نامه بدهیم که یک تار موی زن هم دیده نشود؛ اما وقتی به خود فیلم ها نگاه کنیم که یا اصلا دینی نیستند یا تمام ضد دین، کفایت نمی کند.   مدیر مسئول نشریه راه با اشاره به فیلم ستایش بیان داشت: این فیلم مظهر اسلام گرایی صدا وسیماست، در حالی که در صدد تخریب دین و اصل حضانت فرزند توسط جد پدری است، نویسنده آن هم یکی از پرکارترین فیلم نامه نویسان است که به اندازه او کسی کثافت کاری نکرده است.  

جلیلی ادامه داد: بعد از نزدیک به 30 سال، پسر همین نویسنده فیلمی درباره رهبری در بی بی سی می سازد و صدا وسیما سراغ پدرش می رود که ای وای چرا از هنرت استفاده نمی کنی! رسانه های ارزشی هم فقط به چادری نبودن بازیگر زن آن در خارج از فیلم اعتراض و جنجال می کنند.   وی روح امید، حرکت و نشاط را مسئله دیگری دانست که باید در جهت گیری ارزشی رعایت شود و در ادامه بیان داشت: هنرمند باید ارزشی باشد و مرز خود را با ضد انقلاب مشخص و شفاف کند، اینکه هنر برای هنر است توسط خودشان آغاز و توسط خودشان نیز پس گرفته شد؛ چراکه ایدئولوژیک ترین برخوردها را با هنر انقلاب داشتند.   یا یک کشته می خواستند جمهوری اسلامی را پایین بکشند   مدیر مسئول نشریه راه با بیان اینکه زمان فوت مرحوم قیصر امین پور کانون نویسندگان بیانیه داد و در آن به این شاعر فحش داد که تو شاعر بیلبوردهای شهرداری هستی، تصریح کرد: 200 هزار شهید دادیم، یک شعر نگفتند؛ اما وقتی ندا آقا سلطان کشته شد یاد شهادت و شهید افتادند، طوریکه با یک کشته می خواستند جمهوری اسلامی را با 200 هزار شهید پایین بکشند.  

علیرغم توصیه رهبری، بعضی کتاب ها به چاپ دوم هم نرسید   جلیلی با بیان اینکه سرویس فرهنگی در رسانه های ارزشی یعنی پستو، گفت: 20 سال پیش رهبر انقلاب چند تا کتاب را اسم بردند تا حمایت شود؛ اما به چاپ دوم هم نرسید؛ همه در نظر عاشق و مرید رهبری اند اما در عمل نه؛ در سال 71 هم رهبرمعظم انقلاب فرمودند که «زنده باد کمیل» به انگلیسی ترجمه شود؛ اما هنوز که هنوز است این کار نشده است.   وی تاکید کرد: هرکسی گفت «امام خامنه ای» که ولایت مدار نیست، امام خامنه ای از ما کار می خواهد و همه مبانی ایدئولوژی و مصداق ها را هم گفته اند.   مدیر مسئول نشریه راه با اشاره به دیدار مطبوعات حزب اللهی با رهبر انقلاب و شکایتی که کرده بودند مبنی بر اینکه بچه حزب اللهی ها کتاب های ما را نمی خوانند، بیان داشت: در این دیدار رهبری گفتند که شما در یکی از دیدارهایی که با آن ها دارم، پشت حسینیه بساط کنید، من هم اشاره ای می کنم تا داغ هستند کتاب هایتان را به آن ها بفروشید.  

جلیلی با بیان اینکه رهبری در حد بساطی کتاب، خودشان را پایین آوردند تا فرهنگ بالا برود، چون اهل کار فرهنگی اند، ادامه داد: هر پایگاه بسیج خودش را وقف یک کتاب و کار فرهنگی کند؛ اما وقتی خودمان هیچ یک از هنرمندان انقلابی را نمی شناسیم و فقط تهدید و دشمن فراماسونری را می بینم، نتیجه اش همین می شود.  

اصل رسانه ضریب و اولویت دادن ارزش هاست   وی اصل رسانه را ضریب و اولویت دادن دانست که مهندسی ارزش ها را منتقل می کند و خطاب به دانشجویان بیان داشت: شما اگر خودتان نظام ارزشی و ذهن منسجمی و مرتبی نداشته باشید، ابزار یک مشت سیاست باز در رسانه ها می شوید که عرق در روزمرگی تان کرده است.   این روزنامه نگار با بیان اینکه بعضی مواقع اولویت ذهنی بچه بسیجی ها با رهبری یکی نیست، تصریح کرد: تمام کلیپ های شیطان پرستی را دانلود می کنید؛ اما نادر مهدوی که هلیکوپتر آمریکایی ها را در خلیج فارس زد را نمی شناسید، 50 هزار پایگاه داشته باشید، اما دغدغه های رهبری دغدغه تان نباشد، فایده ای ندارد.   کتاب دا همچون یک رگه طلا در معدن است   جلیلی با بیان اینکه رهبر انقلاب وضعیت کتاب دا را همچون معدنی می دانند که یک رگه طلا در آن کشف شده است که باید دنبالش رفت و این در حالی است که به گفته یکی از دوستان در همدان، هر هفته در این شهر، پنج مادر و پدر شهید از دنیا می رود، خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب واقعا یک کارشناس هستند، دشمن هم قبول دارد که ایشان یک کارشناس فرهنگی است.